2011. augusztus 8., hétfő

Kritika by Aileen :)

Ez egy kritika Aileen-től! Megkértem, hogy írjon az oldalról egy kritikát,nemrégen és most felrakom ide is :) Köszi Aileen ♥


Puszi Jess :D




Kinézet: Az oldal háttere, és a sablon jól összeillik. a fejléc képe, meg a kerete tetszik, de az nem, hogy nem ér végig az jobb oldali oldalmodul felett. Az sem jó, hogy a banner, a chat, és a képek kilógnak a sablonból.
Pontozás: 7/10

Tartalom: A történet érdekes. Viszont azt sosem értettem meg, hogy mért szakítják szét a párokat. Oké, így egy másik lehetőség is feltárulkozik előttünk, de akkor is… Meg mi van Nessievel? Oké, gondolom nem született meg. Visszatérve a tárgyhoz: jól fogalmazol, bár pár elgépelést találtam. Van valami leírás a szereplőkről, de például Emmettről is csak annyi volt, hogy kemény, fehér a bőre, és arany szeme van. Tudom, hogy úgy is tudja mindenki, hogy hogy néznek ki, de akkor is…! Meg Rosalieről is csak annyi volt, hogy gyönyörű, de semmi konkrétabb. Emmett karaktere nagyon tetszett. Teljesen olyan volt, mint a könyvben (főleg a 2. fejezetben): bohókás, perverz, vicces. (Nem hiába ő az egyik kedvenc szereplőm) Alice is többnyire élethű lett. Vásárlás, vásárlás, vásárlás. Edwardról, Belláról, és Jasperről nem esett különösebb szó, amit kicsit hiányoltam, de még ki tudja mi lesz benne? Gyakran hozod a fejezeteket, és hosszúak is.   
Pontozás: 9/10  

Jess, a Szerki: Kedves vagy a látogatókkal, válaszolsz mindenkinek a chatben, mindenkihez benézel.
Pontozás: 10/10

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése