2011. november 19., szombat

Élménybeszámoló!


           ♥♥  Cristina Perri - A Thousand Years  ♥♥

Sziasztok drágáim! ♥

Elképesztő, fantasztikus, gyönyörű, izgalmas,romantikus és még sorolhatnám a jobbnál jobb jelzőket a Breaking Dawn- Hajnalhasadás című filmre.
Számomra ez volt a legjobb rész az össze közül. Már az eleje tetszett, hisz Jacob és persze az a fránya póló is lekerül :$ :D Volt olyan rész ami igazán vicces volt. Ott van például az esküvő. Gyönyörű volt és romantikus és pár rész megnevetettet. Például Charlie és Renée, na meg Emmett.
A nászút szép volt és Bella próbálkozása a fekete rucival hát szegény lányt elutasították,de a végén célba ér.. :D
A film eleje boldog volt és tényleg azt lehet mondani, hogy minden sínen van, de aztán jön Bella kis "rugdosója" :) Itt kezdődnek a bonyodalmak.
Tényleg elég izgalmasra sikeredett.  Bella bátorsága tényleg irigylésre méltó. Edward sem áll mellette és ez nem valami jó, de aztán..mikor Edward meghallotta a pici gondolatait. Olyan aranyosak volta ketten. Az volt a legaranyosabb rész.
És ahogy Jacob szembeszáll a falkával...
Eseménydús film az biztos. Miközben néztem, mindig azt hittem mikor elsötétült a vászon, hogy vége, de szeretnek engem ott fönn szóval nem hagytak szenvedni és természetesen nem lehetett vége a filmnek.
Következett a kicsi születése. Na az tényleg morbid volt és talán egy kicsit át is ment a film thrillerbe, na de nem nagyon,de azért elég véres volt.
De a végén megszületett Renesmee. Viszot Bella...
Jacob feladott minden reményt és elkönyvelte azt hogy vége, ennyi volt. De Edward küzdött és hitt.
Miközben ő átváltoztatta Bellát és reménykedett abban, hogy sikerült és nem volt késő, addig Jacob fejében megszületett az a terv, hogy megöli a bébit.
És itt jött a másik legkedvesebb rész. A bevésődés. A kicsi Renesmee nagyon aranyos baba és ilyen cukorfalat kit nem csavar a kis keze közé?!

Eközben a farkasok megtámadták őket. Küzdöttek egymás ellen, de aztán közbe lépett a legfőbb törvény. Farkas bevésődését nem bánthatják.

Bella nagyon ramaty állapotban volt, de Edward sikerrel járt. Bella kezdte visszanyerni erejét és mindene kezdett "normális" alakot felvenni. Gyönyörű lett ahhoz képest amilyen volt. És kinyitja a szemét és..... VÉGE

Persze hogy mindig a legizgalmasabb résznél. De nem baj kevesebb mint egy év és jön a következő rész, és sajnos az utolsó, ami szomorúsággal tölt el. DE talán a mi kedvenc írónőnk alkot valami meséset és nem hagyja itt abba. De ez a jövő kérdése.

Tehát mindenkinek csak ajánlani tudom a filmet és vessen magára aki nem nézi meg, mert ezt hiba lenne kihagyni.

Még mindig hatása alatt vagyok és szerintem egy darabig még leszek is.

Színészeink és producerünk ismét nagyot alkotott és talán a legnagyobbat az eddigiek közül...

Szóval aki kedvet kapott nézze meg és garantálom, hogy nem bánja meg :)


* és ami a frisst illeti nagy erőkkel dolgozom rajta ;)
Puszi Jess ♥

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése